Obiad pracowniczy

Obiad pracowniczy – oferta dostępna stacjonarnie jak i z dowozem w godzinach 12-14. Zamówienia przyjmowane są do godziny 10:00. Koszt obiadu: tylko drugie danie 12zł, + zupa 16zł, transport 5 zł. Przy zamówieniu powyżej 50zł transport gratis.

Przykładowe menu

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
ZupaPomidorowa
z
makaronem
GrochówkaZupa ogonowaPieczarkowaBarszcz
nastawiany z
pasztecikiem
Danie
główne
Schab w
panierce,
kapusta
zasmażana,
ziemniaki
opiekane
Placek
ziemniaczany
z gulaszem
Gołąbki w
sosie
pomidorowym,
ziemniaki
Pałki z
kurczaka,
pieczone
ziemniaczki,
mizeria
Ryba w
cieście
naleśnikowym,
frytki,
surówka